Erken boşalma sorunundan kalıcı olarak nasıl kurtuldum

selam dostlar size önce biraz kendimi tanıtayım, ismim gördüğünüz gibi serdar takma filan değil gerçek, bu arada yaşım 26.

turizm ve otelcilik okuduktan sonra evdekilerle pek anlaşamadığım için antalyada ev tutup buraya taşındım. birkaç iş yeri değiştirdikten sonra şimdiki çalıştığım yeri buldum isim yazmak yasak olabilir o sebeple neresi olduğunu geçiyorum. baştan burada biraz zorlandım hiç kimseyi tanımıyordum sonraları yavaş yavaş çevre yaptım erkek kız derken çok arkadaşım oldu. sonra yabancı bir kızla tanıştım, beraber takılmaya eğlenceye beraber gitmeye başladık derken sevgili olduk. bu arada kız benden bir yaş büyük 4 yıl önce buraya yerleşmişler, annesi ile antalyada kalıyorlar. neyse gel git samimiyetimiz ilerledi öpüşme elleşme falan derken samimiyetimiz ilerledi bazı geceler bende kalmaya başladı.

sonunda tahmin ettiğiniz gibi bir gün seks yaptık benim ilk ilişkimdi daha önce hiç bir kızla olmamıştım. daha önceleri hep 31 çekiyordum birliktelik yaşamamıştım. ilk ilişki fiyaskoydu kızın eline verince dayanamadım avucunun içine boşladım. gülmüştü biraz bozuldum ama neyse dedim 2. ye bu sefer sertleşemedim kızda boşver sen çok heyecanlısın başka zaman yaparız demişti öyle bıraktık. gel git zaman başka ilişkilerde yaşadık oral yaparken dayanamıyorum, vajina içine sokunca 1 dk olmuyor dayanamıyorum hemen patlıyorum. bana sen daha önce hiç seks yapmadın mı yalanmı söyledin bana dedi, bende da önce kız arkadaşım var anlaşamadık ayrıldık demiştim yalan söyledim hava atmak için. daha önce böyle olmadı seninleyken çok heyecanlanıyorum falan diye sallıyorum kıza ama yok olmuyor, sonunda kız senin heyecanın yüzünden ben rahatlayamıyorum benim sinirimi bozuyorsun gergin oluyorum dedi.

bir kaç kere daha böyle olunca sonunda kız bahane bulmaya başladı, işe başladım, yorgun oluyorum, anneme yardım etmem lazım, akrabam gelecek, dışardan bitirmek içi okula yazıldım ders çalışmam lazım, cart curt bahaneler anladım bana söylemiyor ama benden kaçıyor. aldım karşıma böyle böyle konuştum sordum, zaten bahanesi hazırmış ayrılmak için senin derdin seks beni hiç anlamıyorsun bencilsin falan diye saydırıp gitti bende gurur yaptım aramadım bi daha. zaten ne arıcaktım ki beceremiyordum kızda mutlu olmuyordu yine aynısı olacaktı.

erken boşlama başıma bela oldu, doktora gitmeye çekindim internetten hap falan aldım hiç bişi olmadı, sonra istanbulda tıp okuyan benden büyük bir arkadaşım öyle olmaz dedi bol bol 31 çekip alışman lazım dedi. ger gün nerdeyse 3 kere 31 çektim yine aynı olmuyor, kızla buluşmaya 31 çekip gidiyorum bu sefer zevk alamıyorum kalkmıyor isteksiz oluyorum. başladım yabancı dilim iyi olduğu için yabancı siteleri dolaşmaya erken boşalmamak için ne yapmak lazım diye. sonra realistik vajina ile boşlama kontrolü filan diye birşeyler buldum okudum ettim anlamadım.

işte o ara bu siteyi buldum siteye sormuştum nasıl oluyor işe yarıyormu diye bu arada cevap verenlere ayrıca tşk ediyorum onların cevabından etkilenip böyle bir ürün almaya karar verdim, aptallık edip aceleyle ********rada**com sitesinden aynı mastürbatörü 250 liraya aldım, sonradan gördüm burada 180 liraymış. neyse 70 lira fazla verdim boşuna üzülecek değildim. tabi kullanmaya başlamıştım sanki gerçek vajina gibi kızla seks yapar gibi hatta yalan değil daha zevkli çünkü gerçek vajinadan daha dar. kremleyip penisimi sokuyorum 20-25 kere git gel yapıyorum yine 1 dk olmadan boşalıyorum.

dedim böyle olmayacak attım kenara, utana sıkıla doktordan randevu aldım gittim. anlattım çabucak boşalıyorum, daha gençsin deneyimsizsin çok heyecan yapıyorsun bir şeyin yok, kendini tutman lazım kontrol etmeyi durdurmayı öğrenmen lazım dedi, yine sertleşme için sana yardımcı bir hap yazayım dedi yazdı verdi. hapları kullandım sertleştiriyor tamamda yine hemen boşalıyorum.

tekrar başladım yabancı sitelerde araştırma yapmaya boşlama kontrolü nasıl olur diye. tesadüfe bir video buldum adamın biri videolu çekip anlatmış myhiksel diye bi mastürbatör kullanıyor. başla dur bekle devam et falan bir düzende yapıyor bunları izleyince anladım kafama dank etti. ben aldım mastürbatörü penisimi sokuyorum pompalayıp kendimi tutmayıp boşalıyorum. işte sorun burdaydı benim kendimi tutmam lazımdı. yeniden en baştan başladım.

hatta size adım adım anlatayım ne yaptım nasıl boşalma süresini uzattım. bi kere ortam rahat olsun acele etmeyin, kremi sürün hem realistik vajinaya hem penise. vajinayı uygun bir pozisyonda ellerinizle tutun tercihen vajina masa üstünde olsun iki elle tutun sizde ayakta durun sanki doggy yapar gibi elle penise dokunmadan vajina içine sokun. biraz bekleyin yavaş yavaş penis vajinadan tamamen çıkmadan sok çıkar yapın.

boşalmanın yaklaştığını hissedince durun, gerekirse penisi vajinadan çıkarın öylece bekleyin. sabırlı olun sonra sakinleşince yine içine sokun yine birkaç git gel yapın baktın boşalacaksın hemen çıkar bekle sakinleş. öyle bir oluyor ki penis kazık gibi dikiliyor pıt pıt yukarı aşağı hareket ediyor tepki veriyor boşalmak istiyor, tabi insan dayanamıyor hemen patlayıp boşlamak istiyor.

gerçekten çok zorlayıcı oluyor hadi neyse bu sefer boşalayım sonraki sefer çalışırım diye düşünüyorsun ama sakın asla bu hataya düşmeyin, tam ev zevkli yerindeyken zevkten 4 köşe olmuşken dayanın durdurun kendinizi. çekilip bekleyin penise dokunmayın. bekleyin heyecanı geçene kadar. yine vajinaya sokup çıkarın, çok yoğun oluyor 2 kere bile yapsan hemen boşalacak gibi oluyorsun. inanın ben çok zorlandım. inat ettim dönmek yok öğrenmem lazım bunu, kendimi tutmalıyım dedim.

kendinize seans gibi yapın önce kısa sürelerde, sonra daha uzun sürelerde ve daha çok defa sok çıkar yapmaya çalışın, ilk zamanlarda 2 dk dayanıp çıkarıp bekliyordum, tekrar vajinaya sokunca çok fazla gitmiyor yine hemen çıkarıyordum. bu şekilde kendimi zorladım. kademe kademe süreyi arttırdım. bu mastürbatörü 4 aydır kullanıyorum.

eskiden 1 dakika dayanamazken şimdi mastürbatörü koltuğun arasına sıkıştırıyorum hiç yalan yok 15 dakika kesintisiz pompalıyorum hiç çıkarmadan arada 2-3 kere birazcık 30 saniye duruyorum dinleniyorum. ter vücudumdan fışkırıyor pornocular gibi hiç aralıksız kesintisiz makina gibi 15 dk boşalmak yok. tabi 15 dakika sonra penisim çok hassaslaşıyor artık dayanmakta zorlanmaya başlıyorum. penisi çıkarıp biraz dinlenip devam ediyorum.

anlayacağınız şu an 1 dklardan  20-25 dk lara geldim. kendimi 4 ayda çok geliştirdim. şimdi aptal kafam diyorum, keşke daha önce kızla tanışmadan bu kadar dayanabilseydim ama olsun sonuçta bundan bir ders aldım kendimi azmedip geliştirdim. bu arada kızla arada mesajlaşıyoruz ama öyle selam naber herşey yolunda mı falan gibi basit muhabbetler. sevgilisi varmış o sebeple tekrar kıza yürüyemiyorum.

bazen düşünüyorum da kız bu akşam gelse 15 dak önden 15 dk arkadan pompalarım yatağı dar ederim. her halde performansıma şaşırır inanamaz ne aldın sen filan der.

neyse uzun lafın kısası gerçekten isterseniz ciddi ciddi kendinizi çalıştırırsanız oluyor, alışılıyor ve öğreniliyor zamanla. öncesinde boşalma kontrolü bana anlamsız geliyordu bi bozukluk sanıyordum testisler hızlı çalışıyor hemen boşalmaya sebep oluyor gibi geliyordu, hapla düzelir mantığındaydım. şimdi çok daha iyi anlayabiliyorum olayı, aslına bakarsanız siz boşlamayı tutmuyorsunuz boşlama kendiliğinden oluyor, siz aldığınız zevki hazzı bu hissi dengelemeyi kontrol etmeyi öğreniyorsunuz. sanki acıya dayanmak ağlamamak gibi birşey.

benden sonra bir arkadaşım daha aldı oda erken boşalıyor soruyorum ne yaptın süreyi biraz daha uzattınmı yok hala aynı diyor, birkaç kere yaptım çalışmadım işim vardı diyor. çalışmayınca azimle olmuyor kolay iş yok hazıra hapla olmuyor o kesin bunu anladım. yine varsa soru sormak isteyen yazsın seve seve cevaplarım, sonuçta ben bu site sayesinde gaza gelip bu yola çıktım ve fayda gördüm başkaları varsa onlara da faydam dokunsun isterim.

yönetici arkadaşlar lütfen biraz uzun oldu ama silmeyin yayınlayın, samimi olarak paylaşmak istedim deneyimlerimi sıkıntısı olanlar faydalansın diye. ben araştırırken çok zorlanmıştım hiç bir yardım eden yoktu, daha anlatmadığım haplara spreylere onca para verdim boşa. başka ihtiyacı olanlar faydalansın onlara rehber olsun. isteyen olursa daha detaylıda anlatırım. yayınlanırsa çok sevinirim.

antalyada mümkün mertebe işi düşen kalacak yer arayan olursa onlarada yardım etmeye çalışırım, yanlış anlaşılmasın insanlık için o manada dedim. birde şu anlık kız arkadaşım yok kalbim boş benimle aynı şehirde olan tanışmak bir çay içmek isteyen olursa yazabilir. herkese saygılar

Bu bilgileride okumalısınız

erken boşalma sorunu için şerbetci otu nasıl kullanılır
erken boşalma sorunu nasıl yada hangi pozisyonlarda geciktirebilir
yaşadığım bu erken boşalma sorunundan nasıl kurtulacağım
erkeklerde erken boşalma neden olur önlemek için ne yapmalı
erken boşalma ve penis boyu sorunlarım var
tam olarak ne kadar süre erken boşalma sayılır

Yorumlar ( 155 )

  1. öncelikle samimi anlatımınız için teşekkür ederiz. soru bölümünde içerik olarak uygun olmadığı için yazılar bölümüne taşıyarak yayınlamayı uygun gördük. bu konuda bir sürü aynı benzer soru aldığımız için tekrar etmemesi adına silmek durumunda kalıyoruz. bu şekilde bir rehber niteliğinde aydınlatıcı yazı olması bu kişilere inanıyoruz ki çok faydası olacaktır. yine sizin gibi deneyimlerini yazmak anlatmak isteyen olursa yayınlamaktan keyif duyarız. bu sayede isteyince gerçekten çaba göstererek bir çok kişiye sorunun nasıl çözülebileceğini kanıtlamış oldunuz. sanıyoruz ki birçok kişi sizin bu yazınızdan çok faydalanacak. tekrardan teşekkür ediyor bizlerde saygılarımızı sunuyoruz.

    • bence yaptığınız çok faydalı bir şey olmuş. sizin sayenizde ben bu tekniği keşfettim, artık erkekliğini kaybedip eşimle boşanma sınırına gelmişken ilaç gibi geldi. o ara çok mutsuzdum hiç bir umudum yoktu. tesadüfe başka bir konuyu okurken gördüm, ne olabilir ki deyip aldım ama geçen zaman içinde çok faydasını gördüm. ben sadece 3 ay kullandım o bile yeterli oldu bana şimdi 10 dakika civarında boşalıyorum. eşimi tatmin etmek için gayet yeterli bir süre. bir nevi beni ipten aldı diyebilirim. buraya da bunu yazmak size teşekkür etmek için geldim. söz unutmazsam 2-3 ay sonra tekrar gelip gelişmeleri yazacağım. teşekkürler.

    • kocam çok erken boşalıyor bu dediğiniz şeylerden alıp kullansa ona fayda olurmu ?

    • @dilaaa1 eğer sorun varsa alıp kullansın, denemeden bilemezsin. bende yakın zamanda aldım ilk izlenimim faydası var gibi. gerçi kocanın yanında gerçeği varken yapay vajina alması gereksiz gibi geldi. tabi başka bir açıdan bakınca erken boşalıyorsa her seferinde içine boşalmada gebelik sıkıntısı olur o mantıkla yapay vajina alması daha iyi bence. tabi sizin bileceğiniz iş.

    • @dilaaa1 merhaba, bende senin gibi erken boşalma için kocama aldım şimdi çok memnunun. yoksa tam ben zevke geldiğimde boşalmadan önce o boşalıp bırakıyordu benimde tüm zevkim kaçıyordu. şimdi 25-30 dk hiç kesintisiz yapıyor bazen 2 kere orgazm oluyorum. bu zamana kadar almadığım hata olmuş. yani ihtiyaç varsa alın derim. zaten parası çok bişi değil.

    • bende yeni aldım bakalım nasıl olacak yeni basliyacam umarım kendimi geliştiririm

  2. kanka bu aldığın hangisi

  3. elinize sağlık gerçekten bu kadar detaylı yöneticiler bile yazmamıştı, bence artık kimse erken boşalıyorum ne yapacağım demesin işte çözümü adım adım yazmış

  4. Yazı çok samimi ve güzel olmuş ama Bu yazı satış amacıyla yazılmış olma ihtimali var mı admin. Hani eğer ki var ise söyleyin bilelim ona göre alalım. Sponsorluk vs mi aldınız.

    • ilgili şahısla herhangi bir sponsorluk reklam tanıtım benzeri anlaşmamız yoktur. zaten geçen sene ekim ayında bu konu ile ilgili soru sormuş. ayrıca bahsi geçen ürünü de reklam aldığımız bizimle bağlantılı sitelerden almamış. biz sadece çok fazla sorulan bir konu olduğu için sitede bu metni ön plana çıkardık.

    • Kanka böyle düsünmene üzüldüm fayda olsun diye yazmistim

  5. Brom sadece Bi öle aklıma geldi valla. Gönül koyma. Bende de var çünkü erken boşalma. Bi sürü insan buna Bi çok öneride bulunuyor sende anlarsın beni. İznin olursa hatta özelden yazabilir miyim sana da. Bi kaç şey sormak istiyorum

  6. İnsanlığı o kadar b… ktan hale getirdiler ki. Artık herseyin altında bisey arar olduk. Detaylı yazı için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Böle düşündüğüm için de özür diliyorum senden kardom kusura bakma

  7. yazdıklarınız çok mantıklı bu açıdan hiç değerlendirmemiştim, benip pek sorunum yok ama bir arkadaşımın erken boşalma derdi var ona link attım baksın faydalanır belki

  8. geçen hafta aldım bir haftadır kullanıyorum baştan biraz yabancılık çektim ama sonra tekniğini kavradım normalde boşalmam 1 dakika falan şimdiki sürem 4-5 dakika gibi kullanmaya devam edicem

  9. Senin tetik bozulmuş tamir ettirmen gerek partnerini her sefer yolda bırakırsan oda yolda birakmayacak birini bulur ALLAH şifalar versin

  10. bene bu gün sipariş verdim çok yardımcı oldular ilgili bir firma gelsin bakalım düşüncemi yine yazarm

  11. 19a girdim aynı sıkıntı bendede var 31 çekerken hemen geliyorum hatta bırakıyorum gene kendiliğinden patlıyor serdar sana inanadım sipariş verdim işeyararsa süper olur hay ben böyle işin bu sefer 3 hafta kapalıyız başka napçaz evde kullanır çalışırız diye düşündüm kapanma başlamdan kargo ulaşsa bari

    • bu sabah bende sipairş verdim yaşım 18 umarım işe yarar sizde durum ne fayda gördünüzmü

    • çok kullanamadım ailemle kaldığım için gizlice kullanmak zor oluyor 5-6 kere kullandım alalı çok gelişim kaydedemedim daha ama yalan yok işe yarıyor bide kullanması zevkli daha önce alsaymışım atık elle 31 çekmiyorum sende rahat ol işe yarar gelince kullanmaya başla görürsün

    • merhabalar nerden aldığınızı sorabilir miyim acaba bende almayı düşünüyorum ama düzgün bir yer bulamadım henüz

    • @Merakli_birisi slm başka nerde satıyorlar bilemiyorum bende herkes gibi aynı siteden sipariş verdim. benim aldığım serdarın dediği adres bu : P.E. Control Masturbator Vajina. kafana uyarsa sende sipariş geçersin, zaten gizli olarak gönderiyorlar bir sorun yaşamıyorsun.

  12. Iyide realistik seyle gercek bir degil evdeki hesap carsiya asla uymaz anlayacaginiz. Kadinla olurken heycan falan cok etkileyen seyler. Bence birebir seks yapa yapa bu gelisir yoksa bir plastikten birsey pek beklemeyin.

    • bilader yanlış düşünüyorsun, önce bu kadar çok pratik yapacak salak bir kız bulman lazım, tabi kız beceriksiz adam ben sen senin eğitim oyuncağın değilim, sen git elini kullanıp öğren ondan sonra gel der, üstüne kız hadi kabul etti defalarca sabırlı davrandı bu süreçte sende konsantre olacaksın da her seferinde isteyince bu kızı bulup çalışacaksın da, bide üstüne hata yapıp birkaç kere içine kaçırıp boşal kızda gebe kasın dimi, yoksa kimse bişi beklemiyor herkes farkında 🙂

    • @extory_3131 işte bende aynısı oldu kız sonunda sıkıldı bahane bulup başından attı. murat beyin dediğini anca evli kişiler eşiyle çalışır yinede olmaz gibime geliyor zor o kadar çok çalışıp eşini kızdırmayacaksın senin tüm o eylemlerine katlanacak taş olsa çatlar kesin söylenir sinir olursun.

  13. Kardeşim merhaba, mastürbatör tarzı bir şey var internette görmüştüm suni vajina hissiyatını çok iyi derecede veriyor.Param yetmediği için böyle bir şey kullanıyorum amaç aynı olduğu için işe yarayacağını düşündüm 1 hafta oldu kullanalı boşalma hissiyatı geldiği zaman çıkarıp 5-10 saniye nefes kontrolü yapıyorum sonrasında devam ediyorum tam anlamıyla 15-20 dakika bir porno film bitene kadar git gel yapabiliyorum ilk günler çok zorlandım bazen kremle bazen normal meni ıslaklığıyla yapıyorum.Tavsiyelerin var mı?Merak ediyorum

    • merhaba kardeşim. tabi tabi çokta fark etmez aynı işi görecek şeyler kullanabilirsin istersen elle bile yapabilirsin ama elle pek olmuyor o işi tam görmüyor. bütçesi olana kaliteli birşey alınırsa kullanımı uzun ömürlü ve işlevi daha iyi oluyor. zaten yazdıklarımın hepsini denemişsin çokta aklıma gelen yok. şu olabilir mastürbatörü tutmadan bir yere sabitleyerek yaparsan haz ve farklı pozisyonlar konusunda kendini geliştirebilirsin. misal mastürbatörü masanın köşe kenarına bantla ayakta elle dokunmadan gir çık bekle yap. evde ortası ayrık süngerli kanepe koltuk varsa oraya sıkıştırıp üstüne yatarak yaparsın gibi gibi.. değişik şekillerde yani gerçekçi ortamlar yapma imkanın oluyorsa onları dene mastürbatörü elinde tutma.

    • dostum serdar o kadar faydalı bir içerik hazırlamışsın ki ben de bu ürünü sipariş edeceğim. bu yöntemi ben evde eldiven ve havlu ile yapay yaparak gerçekleştiriyordum. şimdi ise en etkili çözüm olduğundan bunu alacağım. emeklerine sağlık

  14. oncelikle serdar kardeşim ayrıca sana çok tşk ediyorum bizi uyandırdın böyle bir olay olduğunu hiç bilmiyorudum. 20 gündür kullanıyorum ilk bir hafta çok kullanamadım sonrarları kapanmada evdeyken her gün günde bir kere çalıştım. ilk baş 1 dkda boşalırken çalışarak 20 günde 5-8dk ya kadar tutabiliyorum kendimi. bazı günlerde gün içinde 2 sefer de çalıştığım oldu. tahimnimce 2-3 aya çok iyi bir düzeye gelirim, bende sonucu paylaşayım istedim

  15. serdar birşey sorcam ben geçen ay aldım yanındaki kremi biraz fazla kullandım galiba bitmek üzere ne yapmak lazım siz bittiğinde ne yaptınız tekrar aynısındanmı aldınız

    • krem bitti ama ne kadar sürede bitirdim kestiremiyorum çünkü benim elimde önceden sevgilimle kullanmak için aldığım d**** play kaydırıcıda vardı kimi zaman onuda kullandım arasıra ama bittiyse sanırım aynısı olması gerekmiyor büyük mi**** marketlerden bulabildiğiniz kaydırıcıdan alıp kullanın. tabi orjinal kremin içinde geciktirici ve hassasiyet arttırıcı vardı galiba yada kullanırken bana öyle geldi. başka alsanızda olur işiniz görülür.

  16. öncelikle bi kaç sorum var, 1-) mastürbatörü tam olarak hangi siteden aldınız ismi cismi markası nedir site güvenilirmi ? 2-) pratik yaparken boşalma anına çok yaklaşınca durup sakinleşip devam ediyorsunuz sanırım, ama ben sakinleşeyim derken sertliğimi kaybediyorum sizdede aynısı oluyormu yani sertliği kaybetmek normalmi, çünkü sakinleşmek için bekliyorum ateş biraz dinsin diyorum ama bu sefer de ereksiyonum iniyor 3-) mastürbatörle pratik yaparken prn filmlerden videolardan yardım alıyormuydunuz ? yani +18 video izleyerek yapsak sorun olurmu ? çünki bazı uzmanlar mast ın düşünülürek yapılması yönünde tavsiyeler veriyor 4-) mastürbatörle pratik yaparken kaç dakika yapmalıyız ? 5-) mastürbatörle pratik yaparken kaç kere boşalma esnasına gelip kendimizi tutmalıyız yani sakinleşip tekrar devam ediyoruz ya boşalmaya yaklaşınca, bunu kaç kere tekrarlamalıyız 6-) bu antremanı kaç günde bir yapmalıyız ? yani her gün yapmamız veya günde 2-3 sefer yapmamız zararlı olurmu veya her gün 1 kere mi yapmalıyız siz ne periyotlarla yapıyordunuz acaba ? 7-) mastürbatörü bir yere dayayarak sıkıştırarak sabitleyerek kullanmamızı önermişssiniz elle tutsak sonuç alamıyormuyuz acaba ? çünkü şöyle bişey elle tutunca sertlikte sıkıntı yok ama kendim pompalayınca sertliği kaybediyorum sanırım efor sarf etmekten oluyor. tüm sorucaklarım bu kadar cevaplayabilirsen çok sevinirim kral…

    • tabi cevaplamaya çalışayım yalnız çok uzman değilim bu konuda amatörce olabilir bazı cevaplar daha bilen arkadaşlar varsa hataları düzeltebilirler. 1=) ben ********rada**com sitesinden aldım ama artık orda temin edilemiyor diyor stok yok ama bu adreste P.E. Control Masturbator olarak satılıyor sanırım güvenilir bayağı alan olmuş sürekli bana yazıp soru soruyorlar. 2=) aynen bendede oluyor boşalmaya yaklaşıp durunca sanki vücut kendini boşalmış gibi hissedip ereksiyonu biraz salıyor ama yine devam edince zevk alıp toparlıyorsun. 3=) ne yalan söylim bolca izledim baştan dediğin gibi beni terk eden kızı düşünüp hayal edip yapıyordum sonraları tat vermez oldu haliyle pornoya daldık izlerken yapınca daha iyi oluyor hem penis daha sert oluyor hem kendini seks yapar gibi hissediyorsun. 4=) bu dakika olayı biraz sana bağlı maksadın süreyi uzatmak yeni başlarken 3-5-8-12 dk gibi uzatmaya bak, tabi ilk günden 20 dk kasıcam diye zorlama penisin acıyor heyecanın kaçıyor abartma kademe kademe biraz uzatarak tadında bırak. 5=) bilmiyorum kaç kere diye düşünmedim ben bir kızı tatmin etmeye çalıştığımı ve kendimi bir süre tutmaya çalıştığımı düşündüm. 10 dk yapmak için 3 kere ertelediğim olur bazen çok istekli oluyorum 6-7 kere bile ertelediğim oluyor. 6=) ben baştan senin dediğin gibi hızlı daldım günde 3-4 kereye zorladım olmadı pensim sızlamaya ve isteksizlik olmaya başladı 2ye düşürdüm sonra günde 1e döndüm fazla olmuyor daha ilerleyen zamanda 2 günde bire düşürdüm şimdilerde 3 günde bir keyfe keder kullanıyorum. 7=) işte dediğin olay önemli diyelim gerçek bir kızla ilişkin oldu ne yapacaksın belinden kukla gibi kızı tutup indirip kaldıracak mısın o sebeple eller serbest bele kuvvet olayına ereksiyonu kontrol etmeye efor harcamaya alışman lazım, baştan zor alışması ama sonraları gerçek cinsel birliktelik yaşarken dediklerime hak vereceksin.

  17. peki abi alıcağımız mastürbatör fark ediyormu marka vs ben bi tane buldum böyle için tırtıklı vajinal kıvrımları filan var sıkıntı yaratırmı yani ? düz veya içi kıvrımlı olması yada illa mastürbatör olsun yetermi 🙂

    • benim kullandığım düzdü bu konuda emin değilim ama bana soranlardan birisi tırtıklı almış galiba penis başını aşırı uyardığını tahriş edip penisin başında acıma olduğunu söylemişti. bu mantıkla düşününce bizim maksadımız hazzı koruyup uzun süre dayanma antrenmanı yapmak, eğer tırtıklı olan uzun kullanımda penis başını tahriş ediyorsa iş görmez. mastürbatör olarak iyi zevk veriyordur belki bizim olayımız bu değil biz uzun süre dayanıp kendimizi tutmayı öğrenmeye çalışıyoruz. çok ucuz jel olanlar var onlar iyi değil dedi bazı kullanan arkadaşlar. yine sen bilirsin takıl kafana göre, iş görmezse atar başkasını alırsın.

  18. aynen doğru diyorsun, ama aldığım ürünü realistic olarak aldım gelsin bakalım görücez, alırken düz olmasından ziyade gerçeğe yakın olan bir şey olmasını istedim doğrusu, çünki burda yaptığımız antreman sonuç olarak simülatör tarzında birşey olucak diye düşündüm, bu sebeble gerçeğe yakın olan bişey olmasını istedim tıpkı normal vajende olduğu gibi iç yapısında kıvrımlar olsun istedim, bakalım görücez

  19. serdar bey yazdığınız siteden aynısını aldım 3 haftadır kullanıyorum sonuçlar çok mükemmel öncesinde sevgilim penis başına bile dokunca titreyip bir anda boşalmaya başlıyordum artık zorda olsa 5 dakika sürüyor yanlız bir süre sonra testislerim ağırmaya başlıyor neden olabilir

    • uzun süre kendini sıkıp boşalmadan dayanınca spem kanallarında dolgunluk ve birikme oluyor tabi buda kasıklarda ağrı yapıyor boşaldıktan bir süre sonra geçiyor. eğer daha yeni başlıyorsanız boşlama denetimini öğrenme antrenmanlarına baştan böyle olur sonraları bünye alışır düzene girer

  20. Suni vajina için kayganlaştırıcı olarak bebek yağı kullansak problem olur mu? Herhangi bir zarar verir mi yani?

    • seks oyuncakları üretildikleri malzemeler farklı olabilir bu sebeple bazı yağ türleri içeriğindeki asitler seks oyuncağının çözünmesine jöle gibi erimesine sebep olabilir. bu sebeple çoğu seks oyuncağında su bazlı kaydırıcı kullanmak gerekir. bunun dışında silikon bazlı ipek içeren yağlar sadece silikon içeren oyuncaklarda kullanılmalı, birde lateks ve kaucuk içeren oyuncaklar içinde yine özel üretilmiş yağlar vardır bunlar kullanılır. lakin dediğiniz bebe yağı, zeytin yağı, bitkisel yağlar, kimyasal petrol bazlı yağlar oyuncaklara zarar verir. oyuncağın dokusu içerisine nüfuz ederek yapışkan kullanılmaz hale getirebilir. büyük üreticiler genellikle oyuncağın hangi malzemeden yapıldığını ve hangi kaydırıcı yağlayıcı ürünlerin kullanılması gerektiğini yazarlar. ancak günümüzde bunlar çok dikkat çekmiyor. en garanti sorunsuz yöntem su bazlı kaydırıcı kullanmaktır. çünkü tüm oyuncaklarda malzemesi ne olursa olsun güvenle kullanılabilir. sözün özü oyuncakta asla bebe yağı kullanmayın, sadece su bazlı kaydırıcı kullanın.

  21. iş görür dokusu yumuşak, gerçekçi tadı fazlasıyla veriyor sanki daha iyi bile diyebilirim, pahalı diyenler olmuş, 250 liraya değer sonuçta boşalma derdinden kurtulacaksanız. zaten ucuz ne kalmış en adi mastürbatörler olmuş 200 lira böyle bir ihtiyaç için fiyat gayet makul bence. ilk defa kullanırken adaptasyon biraz zor oluyor alışma açısından, ama kullandıkça yaptıkça öğreniliyor, daha kısa süre kullandım ama şimdiden olumlu sonuçlar görmeye başladım, onca kullandığım haplardan sipreylerden sonra bunun başarılı olacağına inancım var.

  22. aldığıma memnunun 3 ay kullandım şimdi 15 en kötü 10 dk da boşalıyorum faydasını gördüm ama kafama takılan bişey var ben eylülde evleneceğim o zamana kadar hiç kullanmasam tekrar erken boşalma olurmu yoksa aldığımız bu sonuçlar kalıcımı

  23. arkadaşım 1 ay oldu alalı birlikte alacaktık bütçem uyugn değildi ben alamadım hem o alsın kullansın iyiyse sonra bende alırım diye düşünmüştüm geciktirmeseydim keşke faydasını çok görmüş bu gün maaşı alır almaz bende sipariş geçtim bir tane yaz geldi çalışmalara başlamam lazım

  24. 3 aydan beri yapay vajinayla antrenman yapıyorum ve baya yol kat ettim ama 1 hafta antramen yapamadım ve sonra yapmaya çalıştığında eskisi gibi hızlı oldu normal mi Sperm çok fazla olduğu için mi bu kadar hızlı oldu Nedennnn?

    • merhaba, yok siz yol kat etmemiş koşu bandında yerinizde koşmuşsunuz. sizin kat ettiğinizi düşündüğünüz sadece düzenli olarak yaptığınızdan dolayı cinsel isteğinizin azalmasına bağlı süre uzaması. bu durum ne yazık kendinizi geliştiremediğinizi kontrol noktasında bir şey öğrenemediğinizi düşündürüyor. tabi bazen kontrolün zorlaştığı zamanlar olabilir erken geldiğiniz zamanlar olabilir bu normal kabul edilir. lakin bu durum sürekli oluyorsa gerçekten çalışmalar antrenmanlar sırasında bir şeyler öğrenmiyorsunuz demektir.

  25. Tam olarak nasıl yapmam lazım yerimde saymam için daha detaylı anlatabilirmisiniz boşalma hissi geldi zamanki durmaliyim yoksa hala devam edip tam alacakken mi durmaliyim bu şekilde detaylı anlatırsanız bende nerde hata yaptığımı anlarım şimdiden teşekkürler

    • bu site acayip eğlenceli geliyor bazen okurken gülüyorum yahu kanka adam şimdi sana ne cevap versin insana yürümeyi anlatamazsın, yemeği çiğrenemeyi, ne bileyim elle bardağı tutmayı, gözünü kapatıp uyumayı, çişini tutmayı anlatamazsın ki. çocuğa bile yatağına işeme dersin kızarsın ama nasıl işenmez nasıl yapınca çişi tutulur anlatamazsın bu bünyenin bir kendi içinde öğrenme mekanizması bunun tarifi yok. bazıları kulağını yukarı aşağı oynatabiliyor, eğer sen bilmiyorsan sana ne kadar çok anlatsalar olmaz yapamazsın.

  26. aynı sıkıntıyı yaşayan bir arkadaşımla bol pratik yaparak ikimizde geç boşalmayı öğrendik. ilk başlarda girer girmez boşalıyordum nerdeyse sonrasında bir birbuçuk saate kadar çıktık ikimizde. birbirimizi kullandık. başlarda iki gitgelde ikimizde boşalıyorduk. yoruldukça 69 yaptık sonra sırayla deliklerde çalıştık. azmedince oluyor.

    • sizin yöntem çok zevkli ve süpermiş, ama maalesef böyle arkadaşlarımız yok bizim 🙂 ancak plastik vajinalarla, dildolarla felan oynuyoruz.

  27. sonunda aldım erken boşalma var kaç aydır bu mastürbatöre bakıyorum stok bitmişti numaramı bıraktım gelince aransın diye pazartesi sabah aradılar sipariş verdim az önce kargo getirdi teslim aldım resimdekinin aynısı dokusu yumuşacık jöle gibi ellerken bile acayip heyecan yaptım kullanmaya başlıcam her gün çalışırım bakalım ne olacak şimdi 1-2 dakkada boşalıyom 10 dakkaya çıksa yeter bana

  28. Arkadaşlar bu erken boşalma olayı bende de var bazen 30 sn bazen 1 dakika oluyor sprey denedim bir 5 dakikaya çıkıyor bu yöntem mantıklı geldi ben bir ara denemiştim bu yöntemi japonların tegena diye bir mastütbatör markası var oldukça başarılılar artık yok bunlardan 3 tane eskitmiştim o zamanlar süre uzundu şimdi burda görünce aklıma geldi bence tegena bu iş için oldukça uygun boşalmadan başlarda 3 sefer dayanın yeter zaten 4. Olan daha şiddetli oluyor ama unutmayın eğer elinizle indirip kaldırırsanız sakso gibi algılar beyin onu o yüzden siz pompalayan olun

  29. bakıyorum büyük küçük diye dert ediyorlar, asıl mesele erken boşalan başarısız erkekler. büyük küçük birşey yapamazsın değişmez, ama erken boşalma için çaba göserip kendini geliştirebilir, kendini kanıtlamış gerçek bir erkek olabilirsin. daha neyi anlamıyorlar bilmiyorum.

  30. salı günü bende sipariş vermedim daha gelmedi, acaba bu alet 18 yaşındakilerin kullanımı için de uygunmu, benimde erken boşalmama var, çalışsam düzelme olurmu ?

  31. kullanıp gelişim sağlanlar hâla mevcut mu ?

    • ben iki hafta önce sipariş verdim, daha 10 gündür falan kullanıyorum. ilk birkaç gün hiç bir şey anlamadım iki git gel yapınca hemen oluk oluk boşalıyorum. sonraları denerken azıcık kendimi tutmayı nasıl yapacağımı keşfettim. bu gün itibarı ile orta tempoda 3 dk civarı git gel yapıyorum. daha pek bişi değil ama kullandıkça penisimi hissetmeyi boşalmayı ertelemeyi anlamaya başladım, zamanla sanırım kendimi geliştiririm, daha yeniyim ama olumlu faydasını gördüm diyebilirim.

  32. hangi siteden alınıyor ürün

    • herkes aynı yerden mi aldı bilmiyorum ama ben @serdar96 nickli arkadaşın bir mesajı var ordaki siteden aldım. bakıyım bulursam sanırım buydu aldığım yer P.E. Control Masturbator Vajina linkteki site. bir sorun yaşamadım çok iyi paketlemişlerdi içeriği gizli şekilde yapmışlardı, baştan biraz çekinmiştim alırken ifşa olur muyum diye ama gelince rahatladım ekstra karton kutu içine koymuşlar sarmışlar falan kutuyuda bantlayıp poşet içine koyup gönderilmiş, sağlamdı yani.

  33. Arkadaşlar bu ürünü o linkten alanlar. Ürün hakkında biraz bahsedebilir mi kalitesi nasıl. Daha kaliteli olanları da varmış aynı fiyata bilgisi olan var mı

    • yurt dışını komple aradım taradım 300 euro altına yok 4500 lira vereceksen onlardan al ama işlev olarak benim anladığım hiç bir fark yok. bende bu sitede gördüğüm pe control mastürbatör aldım kullanıyorum çuvalla para vermeye gerk yokmuş gayet iyi sonuç veriyor. daha kalitelisini ayı fiyata bulursan buraya yaz arkadaşım da alacak bir tane. yanlız normal ucuz mastürbatörleri diyorsanız iş görmeyebilir, erken boşlama denetimi için mastürbatör olması lazım zevk için değil. forumada ucuz normal mastürbatör alan birisi işe yaramadığını yazmıştı.

  34. tahmini 1 ay önce arkadaşımla birlikte 2 tane sipariş ettik ertesi gün elimize geçti. öncelikle şunu söylemem lazım firma güvenilir gizliliğe dikkat ederek çok iyi şekilde paketlemişler hiç birşey belli olmuyordu. geleyim mastürbatörün kullanımına, ben burda okuduklarımdan örnek alarak dedikleri gibi masanın köşesine bantla sarıp tutturdum sonra krem döküp dokunmadan eller serbest şekilde çalıştım. tabi ilk sefer birkaç git gelde boşaldım, 2-3-4 sefer derken biraz daha uzun kalmaya başladım. kendimi rahat bırakıyorum zevki hisssediyorum kendimi sıkmıyorum rahat çalışıyorum. bu gün tam 27 gün oldu her gün düzenli çalıştım sadece 2 gün atladım oda şehir dışına çıkmıştım. ilk başladığımda birkaç git gelde boşalıyordum bu gün tam net 4 dakika hiç ara vermeden çalışıyorum. ağustos sonu düğünüm var nişanlıyım niyetim o zamana kadar boşalma denetimini tam olarak öğrenmek. hiç bir sitede böyle bir bilgi yok serdar beye yazdıkları için çok tşk ederim. sayesinde 25 yaşından sonra bu sorundan kurtulacağım.

  35. Samimi bir cevap olmuş teşekkürler , gerçekten üşenmeyip okudum boş bir yazı değildi, Birde ürün için link atabilir misiniz hala aynı link mi geçerli başka bir site mi var yoksa?

    • sanırım bir çok kişi aynı yerden almış bende aynı şekil riske girmek istemedim herkesin dediği yerden aldım. sanırım adres P.E. Control Masturbator Vajina buydu.

    • @xperia10 anladım. Kargo ne kadar sürede geldi nasıl geldi peki gizlilik konusunda? Bir de ne zaman aldınız faydasını gördünüz mü?

    • @coinisleri kargo çabuk geldi, sabah 11 gibi sipariş vermiştik 10 dk sonra aradılar kargonuz bu gün gönderilecek dediler bilgi verdiler saat 12 gibi bilgi mesajı geldi gönderilmiştir diye. ertesi günü istanbul maltepe şubeden teslim aldım. güzel kutu yapmışlar üstünde mastürbator falan sitedi gibi şeyler yazmıyor gizli olarak kargolanmıştı hiç bir sıkıntı yaşamadım. şu an için giriş seviyesindeyim ama 10 saniyede boşalırken 4 dkya getirdim faydası çok oldu bana. ya aslında aynı şeyleri tekrar yazmama gerek yok zaten yazmıştım, bu mesajdan geriye doğu okuyun göreceksiniz 1 ay önce arkadaşımla birlikte 2 tane sipariş ettik diye başlıyor yazdığım mesaj.

  36. @xperia10 evet şimdi gördüm mesajınızı. Peki bu 1-2-3 paket yazıyor onlar yanındaki kayganlaştırıcı mı yoksa neden o şekilde satış yapılıyor belli süre sonra özelliğini mi kaybediyor? Bir diğer sorum ise kondom kullanıyor musunuz eğer kullanmıyorsanız temizliğini nasıl yapıyorsunuz?

    • onu bilmiyorum ama sanırım aynı üründen birden fazla sipariş vermek isteyenlere kolaylık olsun diye koymuşlar. 1 tane alınca bir mastürbatör birde kaydırıcı gödneriyorlar. 2 tane alınca 2 mastürbatör iki kaydırıcı, gibi.. mesela biz iki arkadaşız 2 tane aldık. hiç bişi sonsuz değil haliyle kullana kullana yıpranması normal, tabi kuru kuru zorlayıp yanlış kullanmazsanız erken boşalma kontrolünü öğrenecek kadar gider gibime geliyor, prezervatifle olmaz, bu şekilde çalışırsan hissetmeyi başaramdığın için kontrol duygusunuda öğrenemezsin bence. ben çıkarıp sabunsuz deterjansız bolca su ile duruluyorum. birde 15 kullanımda bir asitsiz bebe şampuanı gibi birşeyle azıcık döküp yıkadım. yıkadıntan sonra silkeleyip suyunu nemini peçete ile emdirip sonra yine peçeteye sarıp öyle bırakıyorum kutusuna koymuyorum. kullanacak zaman kutusuna taktım.

  37. Mrb her gün çalışırken kaç kere boşalma geldiği zaman kendinizi durduruyorsunuz birde çalışmanın sonunda boşalıyor musunuz her gün yoksa hiç boşalmadan günlerce çalışmaya mi calisiyorsunuz

    • yok arkadaşım delimisin günlerce hiç boşalamdan çalışılırmı. kendine bir hedef beliriliyorsun. ama öyle uçuk bir hedef değil. adım adım ilk gün mesela 1 dk dayanacağım, ikinci gün 2, sonra ki 3-4-5 öyle aşama aşama arttırarak ilerliyorsun. yaptığın gün çalışmanın sonunda boşalıyorsun tabi, boşalman lazım zaten vücut rahatlamalı. elinden geldiğince kendine daha zor daha uzun süreli bir hedef koyuyorsun.. işte bu süreleri belirlemek sana kalmış. ister 10 sn, ister 30 saniye arttır istersen 2-3-4 dk arttır senin bünyen senin bileceğin iş ama her zaman biraz daha süreyi arttırıp zorlaştır dayanmaya kontrol etmeye çalış.

  38. @xperia10 @serder96 ürün elime ulaştı paketlemesi güzeldi. Şimdi bu vajina kısmı bi plastik kutunun içinde. Bu kutudan çıkarmadan mı yapıyorsunuz işlemi yoksa kutudan çıkararak mı? Bir diğer sorum ise çok dar geldi bana rahatsız ediyor, bol kayganlaştırıcı sürmeme rağmen vakum hissediyorum resmen. Penis boyutum orta derece olmasına rağmen normal mi bu? Plastik kutudan çıkarmadan denedim acaba o yüzden midir sizde durum nasıldı? Diğer sorum ise boşalma kısmında o kadar hassas oldu ki git-gel bile yapamadım o derece dar ve hassaslaştı. Cevaplarınızı bekliyorum

    • dar olması normal, seni zorlamalı ki bazı şeylere alışmaya adapte olmaya çalışasın. vücut yaparken bile yarım kilo ile çalışmıyorlar, nasıl seni zorlayan ağır şeylerle çalışıuyorsun buda o mantık. ben bazen kutuda bazen çıkarıp birkaç kat peçeteye rulo gibi sarıp öyle kullanıyorum, böylece kutuyu yıkamaya gerek kalmıyor. hiç acımayacaksın hassas massas işe yaramıyorsa kopsun kafasında davrandım ben işterse yara olsun deyip ısrar ettim. bir süre sonra bu kadar hissetmez olmaya bşaladım normalleşti yavaş yavaş. yeni araba motorunun birkaç bin kilometrede yavaş yavas pistonların motor bloğuna alışması ve tam performansa ulaşması gibi bişi bu. zor geliyor birkaç kullanımdan sonra kenara atıyorlar bir fayda olamdı diyorlar, çalışmadan kenarda dururkenmi fayda olacaktı ne bekliyordun. iki git gelde pornocumu olacağını sanıyorlardı. en basidinden vücudu bile toprlamak giriş seviyesine gelmek içni 6 ay düzenli spor yapıyorlar. ben serdarın mantığından yürüyorum inatla çalışmaya devam.. devam.. devam…

  39. bende mastürbatör aldım dedikleri gibi iyi paketlenmiş gizli şekilde geldi. yanlız yanındaki krem bitince ne olacak merak ettim, başka bir krem alıp devamında kullanabiliyormuyuz bilgisi olan ?

  40. dostum bir sorum olacaktı yanlış anlamadıysam sürenin uzaması için için her gün yapılmalı diyorsunuz bu kadar çok yapılması zararlı olmaz mı?

    • herksin büynesi farklı olabilir, çok azan çok aktif biri her gün yapabilir normal yani. tabi daha seyrek cinsel isteği olan birisi duruma göre 2 günde yada 3 günde bir yapsın kendine göre ayarlasın, bunu bilmek için uzman olmaya gerek yok. yapsın derkende öyle 31 şeker gibi yap boşal değil kendini tutmak için çaba göstersin sürwyi uzatmak için zorlasın. maksat boşalıp rahatlamak değil bunu anlamak lazım.

  41. biz bu uygulamıyı nasıl yapacağız bilgisi olan var mı günlük kaç dk

    • bro dakika ile alakası yok sen olayı yanlış anlamışsın. boşalana kadar yapıyorsun. boşalınca bırakıp tekrar yarın çalışıyorsun. bide ne kadar çok boşalmadan kendini tutabiliyorsan o kadar çok kendini tutmaya çalışıyosun. yane 10 dakka 20 dakka yapacan diye sabit bişi yok.

  42. sen kaç dk uzattın kardeşim şuan yani sende gelişim var mı ? ya benimle irtibata geçecek kimse yok mu uygulamayı tam anlamadım gelme hissi gelince tamam bekliyoruz sınra nefes kontrolü yine devam ediyoruz süre tutacağız ya hani içinde olduğu zaman mı süre olarak kabul edeceğiz o süre kısmını tam anlamadım

    • içinde dışında fark etmez git gel yaptığın süreyi sayacaksın. değşik teknikler var ben en basidi olan +5 saniye tekniğini kullanıyorum. burda kural ilk başladığın günden itibaren her gün +5 saniye süreye ek yapacaksın. diyelim ilk gün 5sn, ikinci gün 10sn, üçüncü gün 15sn, derdüncü gün 20sn diye böyle böyle gidiyor. 30 gün (1ay) sonra 5×30=150saniye yani en az iki dakika kendini tutmayı öğrenmiş olman lazım. ikinci ayda 4-5 dakika. dahai leride 4. ayda 8-10 dk artık bireşyleri aşmış olman lazım. bisal benim 2. ayım doluyor sürekli çalışamadım ama 30 saniye ile başladım şimdi 5-6 dakika arasındayım. benim için çok büyük ilerleme can oldu can, 30sn nere 5 dakika nere.

  43. mesela içine girdiğim anda ben başladım diyelim saniye tutmaya sonra gelme hissi geldi ve çıkardım o an saniyeyi durdurmam mı lazım sonra tekrar gir tekrar saniye tut böyle mı

    • yok kardeşim sen böyle düşünürsen başarılı olmazsın, sen sayılara takmışsın zaman ayarlı bomab değil bu kırmızıyı mı kesicem maviyimi bilmem kaç saniye kaldı. ne durdurması başlatması. yok öyle bişi, mastürbatörü masanın kenarına bantlayacaksın kremi döküp paldır küldür dalacaksın. bildiğin hatunla ilişki yaşar gibi eller serbest pompalayacaksın, baktın boşlama hissi geliyor fren yap içinde bekle, baktın deha fena çık geri dışarda bekle biraz, sonra yine gir içine devam pompa baktın hissediyorsun boşlama yaklaşıyor yine ertelemek için hamle yap. vakte takılma uzatabildiğin kadar uzat sen. ne kadar çok kensini zorlayabilrsen uzatabilirsen o kadar iyi senin için.

  44. spor yapabılırsın gercekten cok yardımcı oluyor duzenlı beslenme uyku cok önemlı gunluk cınko magnezyum takvıyelerıde alabılırsın bunlar senı diri tutacaktır

  45. Arkadaşlar merhaba birkaç sorum olacaktı eğer yanıtlarsanız sevinirim. Öncelikle bu ürünü bugün sipariş edeceğim ama bazı tereddütlerim var tabi denemeden bilemeyiz orası ayrı. Normal ilişki de sıcaklık vs çok daha fazla tahrik edici oluyor daha çok uyarılma olur ama bunu kullandığımızda çok fazla olacağını düşünmüyorum. S*kso için de aynı şey söz konusu acaba kontrol altına alabilsek bile oral için karşı koyulabilir mı? Yani kendimizi mi kandırmış oluruz yoksa gerçekten işe yarıyor mu? Ve birde neden elimiz de tutup yapmak yerine bir yere sabitleyip yapmak söyleniyor ? Cevap verirseniz sevinirim iyi günler.

    • almış kullanmış biri olarak bildiğim kadar anlatayım. çoğu arkadaş farklı konulara odaklanıyor. sıcak soğuk oral anal öyleyse böyle böyleyse şöyle hepsi boş bunlar önemli değil. tek önemli olan sok çıkar esnasındaki hazzın zevkin hassasiyetin sebepl olduğu istemsiz refleksleri kontrol altına almak. aç avucunu cetvelle 100 kere orta şiddette vur. üstüne 10 defa en hızlı şekilde vur 10 kerenin hiç bir farkını anlamazsın çünkü nörolojik sinir sistemin bu acıya bu hisse alışır vereceği refleksleri buna göre ayarlar. aynısı peniste oluyor aşırı hassas olduğu için hemen boşalıyorsun, ama mastürbatörle sok çıkar yapa yapa bu hisse hassasiyete yavaş yavaş alışıyorsun. alıştınmı sonra anal oral vajinal fark etmez her türlü kontrol sende olur.

  46. @galipkaraoglan393 bununla ilgili daha önce yazmışlar sanırım gözünüzden kaçmış. yani belirtilen süre kadar kendini tutup sonunda boşalıp bitireceksin. çalışma sıklığı senin bünyene kalmış, isetersen sen iki günde bir yada 3 günde bir çalış. benim anladıklarım bunlar salı günü bende sipariş vereceğim bir tane. ilişkide çok erken boşalıyorum süreyi biraz uzatmam lazım. normalde 4-5 dk ama daha uzun olsun istiyorum.

  47. selamun aleykum abi bu suni vajina kullanrak kimler uzatabildi kaç dakaika uzatabildiniz samimi cevaplar bekliyorum lütfen

    • çok bencil adamlarız, öncesinde yalvar yakar nasıl olacak ne yapılacak yardım edin falan diye dolanır sonra için özünü kaptıkmı kayboluruz, bi daha gelip söyle oldu böyle gitti diye gelişmeleri yazmaya zahmet etmeyiz üşeniriz. 🙂 dostum o sebeple hiç boşuna kimseyi bekleme, adama el verirsin çukurdan çıktımı arkasına bakmaz tabana kuvvet uzaklaşır. derdini çözen hadi eyvalah der bi daha gelmez.

    • alalı 1 ay oldu daha yeni sayılırım ama şimdiden 3dk tutabiliyorum kendimi, öyle abartı rakam olsun diye düşüncem yok. ortalama 10 dk tutacak seviyeye gelsem yeter bana. yani 2-3 ay daha çalışır atarım.

  48. kardeşim öyle insanlar var evet ama ben en azından öyle bir insan değilim ve ben burada gerçekten bir soru sordum samimi bir cevap istedim yani herkes öyle olabilir diye bende öyle olacağım anlamına gelmiyor mesela nasıl sen öyle değilsen yani burada gerçekten samimi cevap istiyorum bekliyorum

    • ben evlenmeden önce 3-4 ay çalışmıştım sonra evlenirken mastürbatörü atmak zorunda kaldım. evlendiğimde 10 dk rahat boşalmadan yapabiliyordum. taktiğini kaptıktan sonra zaten gerek kalmadı şimdi eşimle seks yaparken 20-30 dk bile rahat boşalmadan sürdürebiliyorum. bir arakdaşım var hatta onada tavsiye ettim o da alacak butçesi çıkışınca. bazıları demiş 6 ay 1 yıl 2 yıl falan hiç gerek yok. 3 ayda taktiği tekniği çözdünmü iş biter sonrasına gerek yok kendini tutmayı başarırsın.

    • çok teşekkür ederim kardeşim lakin bir sorum daha var 10 dk ya çıkarmadan önce kaç dakikada boşalıyordun 1 dk felan mı ?

  49. Arkadaşlar ben bahsettiğiniz ürünü kredi kartıyla almak istiyorum ancak sitedeki ürün sadece kapıda ödemeyle alınabiliyor.Bu ürünü kredi kartıyla sipariş edebileceğim benzeri, farklı markası veya aynı ürünün kartla siparişini kabul eden siteler var mı?

    • kredi kartı dolandırma oluyor diye sanırım adamlar sadece nakit şubede ödemeli çalışıyorlar. garanti iş al gülüm ver gülüm temiz. bana sorarsan fiyat çok makul. piyasada 2-3 markanın daha var ama hiç bakma boşuna. bunun dışındakiler en ucuz 3750 liradan başlıyor. bir maaşını gömeceksin demek. kafayı kullan o paraya telefon alırsın 🙂

  50. arkadaşlar merhaba ben sipariş verdim geldi ama nasıl kullanacağım dışındaki sert şeyi çıkaracakmıyız, ya çok güzel çokta dar ama bana garip geliyor birax inşallah sonuç alırız inşalllah, bide bana özelden dönecek bir arkadaş arıyorum gerçekten bunu kullanışta sonuç alan birisi ile görüşmek istiyorum

    • kullanımı basit, sana nasıl uyarsa ister kutudan çıkar havluya rula yap sar öyle kullan istersen kutusu içinde öyle kullan, ben genelde çıkarıp yavluya sarıp kullanıyorum konforlu oluyor. sonra işim bitince ılık su ile içine dışını duruluyorum sonra lağıt havluya sarıp kurusun diye bırakıyorum. dar olması bastan biraz garip geliyor ama sonra alışıyorsun zaten mastürbatörde azıcık açılıp alışıyor. kesin sonuç alırsın. sürekli soru soruyorsun konuyu oku biraz baştan sonra sorduğun herşeyin cevabı var daha önce sorulup cevaplanmış.

    • @xperia10 cidden ya nerdeyse son 10 mesaj hep aynı kişiden, soruyor okumadan mesaj yazıyor sanırım 🙂 birisi videolu kullanım nasıl olur diye çeksin yüklesin de herkes faydalansın.

    • Ürün umarım işine yarar. Kullanırken yaşadığın problemleri zorlandığın yanları ve dönemleri ilerleyen süreçte bizimle paylaşırsan seviniriz.

  51. Herkese selamlar. Ürünü aldım ve kullanmaya başlayacağım. “Başla,dur, devam et” tekniğini biraz araştırdım. Uzmanlar terapi sırasında 3 sefer durarak boşalmayı kontrol etmemizi ve 4. seferde boşalmamız gerektiğini belirtmiş. Ancak yukarıda okuduğum kadarıyla 6 7 defa erteleyenlerin de olduğunu gördüm. Sizce bu erteleme sayısının bir önemi var mıdır?

    • sonuçta temel olaya kendini zorlayarak bu boşalma kontrolünü kazanmak ne kadar çok zorlar pratik yaparsan o kadar ilerleme kaydedersin. tabi seninde belirttiğin gibi aşırı olmamak koşuluyla. herkesin bünesi bir değil bazıları 6-7 yi zorlarken sen 3-4 te bitiyor olabilirsin bu noktada kastırmanın manası yok. lakin sana 3-4 birşey gelmiyorsan şartları zorlaştırıp 5-6 yada 6-7 yapabilirsin. dediğim gibi kendini biraz zorlaman gerek sınırda bırakman değil sınırı biraz geçmen gerek. başka bir alternatif kademeli olarak artan belirli bir özel zorluk düzeyide belirleyebilirsin kendin için.

  52. bu erken boşalma ömür boyu hiç geçmeyecek benim vücudumda bir eksiklik diye düşünüyordum. bu mastürbatörü alırken teknik meknik hikaye gibi gelmişti mantığı kafama oturmadıydı ona rağmen ocak sonu aldım. tahmini 45 gün çalıştım net 6 dakika boşalmadan devam edebiliyorum. öncesinde 1-2 dakikayı geçmezdi. inanın çok sevinçliyim keyfim moralim yerinde bildiğin özgüvenim geri geldi. düşün bir 45 gün daha çalışsam rahat 10 dkyı geçerim. artık siteye giriyormusun okuyormusnu bilmiyorum ama serdar abicim büyüksün.

  53. İyi akşamlar.Ürünü aldım kullanmaya başlayacağım.Size sormak istediğim bir husus var.Ürünü kullanırken cinsel içerikli videolardan yaralanmak bir problem yaratır mı? Yoksa doğal yollarla ereksiyonu sağlamak daha mı yararlı olur?

    • bence arada biraz porno izlemekten zarar gelmez. kimi zaman hayal kuruyorum, kimi zaman porno izlemeyi tercih ediyorum. tabi hiç bir zaman abartı şekilde değil tadında yapmak lazım. bu şekilde abartmadan destek alıp çalışırsan neden olmasın, mahsuru yok yani.

  54. bu ürünü almaya karar vermeden önce tüm sayfayı 2 kere üstünden geçerek anlayarak detaylıca okudum. normalde benim erken boşalma sorunum yok ortalama 10 dakikada boşalıyorum, yalnız huyum kurusun biraz zamparayım gecelik ilişkilerim oluyor öylede 10 dkya bitsin istemiyorum. hedefim 30 yada 45 dakika üstüne çıkmak. hafta sonu sipariş verdim pazartesi elime geldi 4 gündür kullanıyorum. benim anladığım şu cinsel gücün yüksek değilse aşırı kendini zorlamanın anlamı yok. çalışma zamanlarını aralıklı yap. baştan ilk zamanlar çalışırken daha çok durabilirsin hemen moral bozma olumsuz şartlandırma kendini pozitif ol. ilerleyen süreçte bu durma bekleme sürelerini yavaş yavaş atacaksın durmak yok yola devam, tabi her zaman koşamazsın bazen de yürürsün ama durmayacaksın hareket aksiyon devam edecek.

  55. inanılmaz ama hayatımı kurtaran bir silikon parçası. hiç düşünmezdim, bundan bir yıl önce evlendim öncesinde hiç cinsel deneyimim olmadı çok fazla mast bile yapmadım. işte olay evlenince ortaya çıktı erken boşalma sorunum varmış, birkaç git gel yaptımmı hemen boşalıyorum hap sprey falan kullandım olmadı ufak tartışmalar sonunda patladı eşim 1 yıl sonunda ayrılmak istiyorum mutsuzum dedi. mutsuz olacak başka bişi yoktu, tek sorun yatakta başarısız olmam. önce internette hexll diye bi simulatör gördüm onu alacaktım 350 euro fiyatı vardı, almadan önce kullananların yorumlarını aradım baktım birkaç sitede herkes ucuzu varken daha pahalısını almayın aynı işi görüyor yazmıştı bende aynen onların dediği gibi ucuz olanından aldım. hanım babasının evine gitmişti bende yanlız yaşıyordum 2 ay çalıştım 5 dakike kendimi tutmayı başardım. sonra hanıma gittim barışalım dedim kendimi çok geliştirdim bundan ders aldım çok değiştim deyip ikna ettim eve döndürdüm. tabi sonrasında muhteşem bir gece yaşattım. o gece benim dönüm noktam oldu. gizli gizli arada hep çalışmaya devam ettim. şimdi inanın 20 dk rahat yapabiliyorum. geçmişi düşününce herşey rüya gibi geliyor. aslında hap falan hepsi hikaye imiş asıl bizim sorunumuz deneyim eksikliği ama bize bunu hiç söylemediler her sseferinde tekrar tekrar hap ve sprey satmaya baktı firmalar. oysa bi tane erken boşalma mastürbatörü ile kalıcı olarak kurtulmak mümkünmüş. lakin mastürbatörü bi kere satacakalar, onun yerine çözüm bulamasın yine gelsin defalarca hep hap krem sprey falan satalım diye söylemiyorlar. bu sitede giripte şu yazıyı yazan serdar gönülden söylüyorum hayatında herşey güzel olsun adamsın.

    • uzun süredir birçok kişinin hep aldıp kullandığını fayda gördüğünü okudum ciddi ciddi bende sipariş vermeyi düşünüyorum. rica etsem nerden aldınız, sipariş verebileceğim güncel bir link paylaşırmısınız ? tşkler.

    • @raif16bursa ne demek herkes öğrendiği bir şeyi paylaşmaya çalışmış, bir gramda benim faydam dokunsun, buyurun benim aldığım link burası : Orjinal P.E. Control Masturbator Vajina Boşalma Kontolü İçin Alıştırma Seti

    • işte bu ya kaç zamandır bunu arıyom. tyolda en çok satanalrdaydı geçen sene alacaktım ama stok bitti alamadan. o zaman ilk kuzen aldı şimdi kızlara 30 dakika basıyor. ben anca 3-5 dakka da tutabilyom burda bulmuşken 2 tane birden sipairş geçtim. bulunmuyor efsane bi mal hatta instada grup kurup yazmışlar orda gördüm bende.

  56. detaylı okudum analiz yaptım ürünü aldım gelişmeleri yazacam faydalı olacanı düşünüyorum burdaki yorumlar sayesinde bi sonuca vardım o yüzden üye oldum başkası da bu saçma durumdan ders alsın erken boşalmadan kurtulsun diye dönüş yapacam 2 haftaya.

  57. serdar kardeşim çalışırken kegel kasları sıkılı mı oluyor rahat mı bırakıyoruz tamamen bu kilit soruya da cevap verirsen tamam

    • dostum bu sorun motor üzerine olsa sana gaz kelebeği ve rolanti ayar valfini sıkıştır derim ama sorduğun soruya verilebilecek bir cevap yok. sana orayı sık bırakı bırak diyemem çünkü kontrol öyle birşey değil. bunu yaşayarak deneyimlemen kendin hissederek öğrenmen lazım. bunuda lafla soru sorup cevap bekleyerek yapamzsın, tek çare eyleme geçip çalışmak, bıkmadan yorulmadan israrla inatla çalışmak. boş insanlar çalışmak yerine hep soru sorarlar öylemi böylemi, çalışmaya başlayıncada 2-3 kere çalışır kenara atarlar. iradesiz oladukları için başarısız olurlar. bu işin öylesi böylesi yok, çalışmak pratik yapmak, azimle çalışan dağı deler sözündeki gibi, lafla fantaziyle hayal kurmakla bişi olmaz. dediğim gibi çalıştıkça bir şeyleri öğreniyor farkına varıyor kendini ona göre otomatik gelişiriyorsun.

  58. alıp kullanalı 6-7 ay oluyor. öncelikle serdara tşk etmek istiyorum 50 kere mesaj attım sordum her seferinde bıkmadan sabırla sorularımı cevapladı hakkını helal et gerçekten önumuzdeki yaz antalyaya gelip seni en güzel otelde 1 hafta tatil yaptıracağım hayatımı kurtardın resmen. mastürbatörle çok düzenli çalışmadım ama inat ettim başaracaüım diye 6 ay çalıştım 30 dk falan uzattım. sonra senni dediğin gibi yaptım 6 ay çalışıp attım. geri kalan zamanı artık ilişkide yaşayarak kendim başarmayı öğrendim. şimdi 45-60 dk çok rahat hiç zorlanmadan yapıyorum. eskiden 3-5 dk ile bşaladım 60 dk ya geldim. inana sana ne kadar teşekkür etsem az. iyiki böyle bir şeye vesile oldun. yokşa şimdi 32 yaşında beceriksiz 5 para etmez bi adam olacaktım 🙁

    • dostum yazdıklarını okudukça sana defalarca hak verdim. bak benim sorunum yoktu 10 dk yeterliydi benim için ama niye daha fazlası olmasın dedim, 4-5 ayda rahat 1 saat yapabilir duruma geldim. imkan varken yapabilecek başarabilecekken niye beceriksiz 5 para etmez adam olayım ezikmiyim mal mıyım ? bunun sağlayacağı imkanın yanında para birşey değil bence. bunu bulmasaydım o diğer markanın 6000 liralık olanını alacaktım. kafam rahat artık manitanın yanıdna erken boşlaırsam rezil olrsam diye korkmuyorum kendime güvenim cesaretim geldi. manita düşünsün, geçen gel kız özledim seni azıcık seveyim diyorum yaa tabi azıcık sen şindi sabaha kadar seversin diyor 🙂 abi erkek olmak başak bişey ya. cidden erken boşlama sorun insanın psikolojinini bozuyormuş onu anladım. bu konuda hakkını vereyim serdar olmasa böyle bir şeyden haberim olmayacaktı…

  59. bende bunun üzerine araştırmalar yaparak çözüm bulmaya çalışıyorum şu an bu konuda ilgimi çekti inceliycem…

  60. aldım 2 hafta oldu kullandım yazamadım dostlar şöyle söylim ilk kullanışta çok haz alıyorsunuz 4-5 gel gite bile boşalma noktasına gelmiştim ama serdar kardeşin anlattığını iyice anlayıp kavradığım için aynı mantıkla okumuşsunuzdur zaten her geçen gün kontrolün bende oldunu farkettim yani iradeniz artıyor ister istemez sürede uzuyor kız arkadaşınız varsa zaten bunu farkerdersiniz benim farkettiğim olay sadece bunu kullanmak değil ben mesela pompa yaparken zevk alırken kendimi çok kastımı farkettim nefes kontrolü yapmadımıda anladım yani penis tam ereksiyon haline gelince o süre çok kısa geçiyordu amacım o an a geldikten sonraki süreyi uzatmak başarıyorumda gibi yani yaparken düşünceniz gerçek bir vajinaya giriyormuş gibi olursa gerçek ilişkiye girdiğinizde daha çok kontrol sizde olacak gibi çünkü kendinizi beyninizi alıştırmakla alakalı sonuçta bi kızla ön sevişme yapacaksınız zaten demir gibi olacak sonra bacaklarını ince belini göreceksiniz zevk suyunuz gelecek yani gözünüzde bu olayı hep yaşıyormuşsunız gibi düşünün gözünüzde büyütmeden heyecanınızı bastırabilirsiniz böyle bi sorunu olanlar aldığına pişman olacanı sanmıyorum tekrardan yazacam bi kaç aya görüşürüz

  61. arkadaşlar yıllarca boşuna korkmuşum bu ürünü aldıktan sonra sürekli olarak istikrarlı bir şekilde çalışmaya kara verdim bazen olmuyor yapamıyorum diye pes ettiğim oldu 2-3 gün sonra tekrar başlamaya karar verdim siteye girip defalarca nasıl yapmam gerektiğini bıkmadan usanmadan okudum, notlar aldım. ortalama 3 ay süre sonunda bende başaradım. bu arada yaş 36 benden geçti gitti düşüncesini kafamdan iyi de silmişim

  62. insan pskolojik olarak tecrübe edinmediği durumda heyecanlanır yada korku stresin verdiği kaygıyla.. önce aqa hızlı hızlı nefes almayı bırakacan bacak aranı kasmadan rahat bırakarak bi ritim yakalıcaksın boşalacammı diye düşünmicen illaki boşalacaksın ama tekrarlayarak geldiğinde bekle geçsin devamet böyle 4 defa yeterli beklerken gerdiğin kasları gevşet nefesini yavaşça al ver kaslarını hissetmen içinse kegel ezgersizi çalış heryerde var videoları yada çşini tut bırak..bunu yaparken kırk yılllık porn*cuymuşsun gibi yap gözünde büyütme zamanla hakimiyeti eline alıyorsun ben bu şekilde bi ders çıkardım bu anlattklarım hepsi birbiriyle bağlantılı terapiye gitsen 10 seans parası alırlar 😅30sn 3dk gibi bişey bazen 5 o an ki kontrolüne bağlı şimdilik işe yarıyor gbi ilerlemeleri paylaşacam.

    • bak ne güzel açıklamışsın. birazda ben eklemek isterim izninle. kegl kasını anlattın. o kası ilişki sıradında sıkınca tillahı olsa boşalırsın. önce kasları rahat bırakıcan. yani şöyle ki ; hani çişimizi yaparken ki durum misali. ilişkide kaslar sürekli rahat olcak. her fırsatta tuvalette banyoda hadi hemen 31 çekiyim hızlıca demicen. 31 çekerken bile kontrollü yavaş yavaş belli bi tempoda en az 15 dakika planlı bir şekilde yapıcan. aslında sıkıntı bana göre ergenlikte sürekli 31 çekmek ve hemen boşaldı bitti yüzünden oluyor. vücut alışıyor. sonra ayıkla pirincin taşını. doktorlar ilaçlar haplar kremler. hepsi boş. sonrası ruhen sıkıntı streste geldimi geçmiş olsun. uzun lafın kısası; boşalma kontrol edilebilir. aldığın zevk ve haz çok kısa süre bekleyerek indirgenebiliyor. realistik vajina kullanmakta kesinlikle çok faydalı. çünki; 31 çekerken hala kontrol bizde. iki durum birbirine çok uzak. elimiz ne kadar cinsel organımıza deymezse ve porno izlemeyip hayal gücümüzü kullanırsak o kadar iyi. 👍

  63. merhabalar bahsettiğiniz sitede tükenmiş görünüyor. başka nereden satın alabiliriz.

  64. reis hakkatten her konuda bi ürün satışı var yani bilemedim nasıl güvenicez bişey söyleyin

  65. kalıcı çözümmü başkan şuan durumun nasıl uzun sürüyor mu. dediğin gibi biz kendimizi kontrol etmesini bilmiyoruz

  66. arkadaşlar artık banada bu illetten gına geldi. gencecik yaşımda kadınlara küsmek üzereyim. hatun saksoya başladığı an 10 sn sürmüyor patlıyorum. krem falan o işler bana ters. pr*****y hapı denedim bu sefer de kaldıramama sorunu oldu. tam sertleşemedi ama idare ederdi fakat çok pahalı haplar. bir de hayatımın sonuna kadar bu yöntemi istemiyorum. bu konuşulan mastürbasyon yöntemleri var fakat sitede bi yazarın önerdiği masatürbatör aleti de stokta yok gözüküyor. o veya ona benzer bi aleti nereden bulabilirim bi siteden uyduruk bi yapay vajina aldım ona da sığmıyor. var mı bir öneriniz şunu al dediğiniz aynı işlevi yapacak bir ürün artık delirmek üzereyim. ne kadar zor olursa da bu süreç nolur çözümü var diyin. bana yardım edin sonsuza kadar pr*****y + ci****sle devam edemem 🙁

    • bu sorunlar için terapi almayı dene. belli ki kendi başına mantıklı bir çözüm bulamıyorsun. işi bilen birinin yönlendirmesine ihtiyacın var.

    • kardeşim bende kendimde erken boşalma var sanıyordum veya vardı yendim bilmiyorum. tek yaşamadığım için mastur aletinden alamadım adı herneyse yapay vajinamı masturmu bilmiyorum. hiç denemediğim ama dalga konusuna aldığım 2 sünger 1 eldiven olayını yapim dedim idare etsin diye.ilk yapışımda girer girmez boşaldım. 4. sefer(farklı gün) yapışımda 1 saat oldu. tabiki gerçek bir kadında 1 saat sürmez ten teması sıcaklıkla 10 dkye düşer bu süre ama sonuçta işe yaradı sana da tavsiye ederim. kayganlaştırıcı olarak zeytinyağı en iyisi. birde tam boşalıcakken sık kendini 1 2 damla geldi gibi hissedicen gelebilirde tekrar devam et böyle böyle sıka sıka 1 saat oldu dicen 1 saat eldivenmi sikilir mk diye de süremi merak ettim böyle sonsuza kadar devam eder gibi😁 işin kötü yanı sonlara doğru ereksiyonu kaybetmeye başladım onuda çözünce yazarım

  67. merhaba beyler ben erken boşalma sorunum olup olmadığımı anlayamadığım için buraya danışmak istedim. ben 22 yaşındayım ergenliğimden beri el ile porno izlemeden kayganlaştırıcı kullanarak mastürbasyon yapıyorum. yaptığım mastürbasyon hep 15-20 dk bazen 25 dk ya kadar dayanabiliyorum. 1 ay öncesine kadar bir yapay vajina aldım ve onunla yapmaya başladım. gözlemlediğim kadarıyla yapay vajinada erken boşalıyorum aynı şekilde kayganlaştırıcı kullanarak yapıyorum ama en fazla 5-6 dk dayanabiliyorum. içi tırtıklı ve çok dar penis başında çok uyarmaya sebep veriyor. şimdi benim erken boşalmam var mı vajinada nasıl süremi 15-20 ya vajinaya göre yöntemlerinizle bana yardımcı olurmusunuz.

    • işte sorunda burda başlıyor. mastürbasyon insanın cinselliğini körelttiği gibi üstüne birde yanlış alışkanlık kazanmana sebep oluyor. sonrasında gerçek bir cinsellik yaşamaya çalışında 200’le giderken karşı şeritten gelen tıra çarpmış gibi darma dağan oluyorsun. o zaman işte başarısızlık öyküsü başlıyor. psikolojin bozuluyor, gittikçe daha kötü başarısız oluyorsun. sana tavsiyem önce mantürbasyonu bırak. mast yaparak erken boşalman var mı anlayamazsın. mast bir referans değil. gerçek biz kızla seks yaparken elinle şak şakçılık yapamya benzemiyor.

  68. teşekkürler faydalı bir paylaşım olmuş. bazı arkadaşlar reklam falan mı yapıyor demiş ama olsun sonuçta faydasını görmüşsün tabiii ki reklamını da yapacaksın

  69. arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür ederim gayet acıklayıcı ve net cevaplar gelmiş ben bu ürünü aldım şuan kargoda cevaplar arasında bir cevap görmedim sadece bu çalışmaları yaptıktan sonra süresi cok kısa olan. reel birliktelikte nasıl bir sonuc aldı onu merak ediyorum daha önce süresi cok kısa olup kendini geliştiren

    • aldıysan artık yapman gereken belli, ciddiyetle, sabırla, inatla, düzenli şekilde kullancaksın. yılmadan çalışmaya devam edersen net şekilde sonuç alırsın, daha en baştan kıvırıyorsan acaba olurmu falan diyorasan canın istemiyorsa çalışmaya, o zaman hiç bir aşam kaydedemez başarısız erkek olarak kalırsın. daha ötesi yok, reeli meeli boşlver kim ne sonuç aldı bırak bunları sen kendi yoluna bak, diğer konulara odanlanman dikkatini dağıtır, azimli olmadığının, çalışma konusunda isteksiz olduğunun, kısa süre sonra mastürbatörü kenara atacağının işaretidir, zaten yapılan en büyük hatada budur. onu bunu bırak sen kendini geliştirmeye odaklan.

    • nereden aldın hangi site acaba bu web markette tükenmiş görünüyor da

    • @nplove kardeşim bende takip ediyordum 1 ay bekledim arada bir girip girip siteye bakıyordum sonra stok açıldı görünce hemen sipariş geçtim. arada bazen bakmak lazım, bilgin olsun.

  70. tessekkür ediyorum en kisa zamanda deniycem umariim myhixel adli aletide bulabilirim

    • senin dediğin markayı araştırdım çok bir özellik farkı yok ama fiyat 7-8 bin lira, o kadar para veremicem, bende ucuzundan adım, iyiki de boşuna fazla para vermemişim 1 aydır kullanıyorum şimdiden farkını hissetmeye başladım. benim gibi arada kalan arkadaşlar olursa bilgilensin istedim boşuna bi asgari ücret vermesinler.

  71. öncelikle merhaba, benim erken boşalma sorunum yıllardan beri var denemediğim ilaç yapmadığım taktik kalmadı hatta doktora da gittim bu yüzden “erken boşalma için olan tek bir hap var onu verdi bunu dene dedi başka da hapı yok bunun dedi” onu da kullandım kısmen etkisi oldu ilk 10 sn de boşalıyorsan bunu kullanınca 30-40 sn sürdü diyebilirim ama o da yeterli olmadı tabiki, sonra buradaki yazıyı okudum kısmen bu yazıyı görmeden önce aynı şeyi düşünüyordum olabilir mi diye araştırırken de bu yazıyı gördüm, benim problemim fazla heyecan yapmak onu anladım, yılların alışkanlığını beyin programlamış gibi aynı şeyi yapıyor ilk olarak bu heyecanı yenmek gerekiyor makalede yazdığı gibi mastürbütör aldım ilk gün yavaş hareketler ile 5 dk altında boşaldım o da son artık istem dışı tutamadım. 2 sefer tam boşalacakken çıkarıp biraz bekledim ona rağmen 5 dk yı zor gördüm diyebilirim. penis öyle bir alışmış ki hemen boşalayım kurtulayım modunda, bugün 2. günüm ve 15 dk oldu boşalmadım bıraktım, 2 defa boşalmama yakın çıkarıp bekledim yatıştıktan sonra devam ettim yavaş hareketler ile kendimi sakinleştirerek ve nefes kontrolü ile yaptım bunu inanamadım, biraz hızlanayım hemen boşalma moduna giriyor beyin bunu anladım. daha 2. günüm olmasına rağmen bu kadar ilerleme katettiğim için yazmak istediğim. durumu ilerledikçe yazıcam benşm gibi durumda olanlara bilgi amaçlı olur umarım.

  72. bütün yazıları okuyup denemek için sipariş verdim sonuçları paylaşacağım

  73. mastürbastörü sipariş ettim ve sizinle 3 günlük denememdeki sonuçlarımı paylaşayım. öncelikle vücut ihtiyacıma göre 2-3 günde bir mastürbasyon yapıyorum ve bunu da internette ünlü bir markanın çilekli kayganlaştırıcısıyla yapıyorum. ürünün yanında lubikant isimli kayganlaştırıcıyı da veriyorlar. kayganlaştırıcının su bazlı olması önemli. mastürbatörü havluya rulo olarak sarıyorum. mastürbatörün içine girmeden önce penisimi kayganlaştırıcıyla normal tempoda sertleştirmek için ovalıyorum. boşalma hissi geldiği anda mastürbatörün içinde durarak bekliyorum ve burundan alıp ağızdan nefes vererek nefesimi kontrol ediyorum. dayanamazsam çıkıyorum içinden. kronometre ile çalışıyorum. !!! en büyük tavsiyem kesinlikle başlarda porno izlemeyin. porno, boşalmayı çok hızlandırıyor bende. 12. 10. 2023 – hedefim git gel yaptığım sürenin 3 dakika olmasıydı. 6, 28 dakikada erekte oldum. git gel sürem 7 dakika 7 saniye sürdü. 5 kere dinlenme yaptım. toplam dinlenme süresi 2, 55 dakika sürdü. toplam sürem 16 dakika 30 saniye sürdü. 14. 10. 2023 – hedef git gel sürem 4 dakikaydı. 5, 32 dakikada erekte oldum. git gel sürem 11 dakika 6 saniye sürdü. 5 kere dinlenme yaptım. toplam 2, 43 dakika da dinlenme sürem sürdü. toplam sürem 19 dakika 21 saniyeydi. !!! buranın uzun sürme sebebi sırt üstü yatarak yapmaya oldukça alışmış olmamdı. yani kucak pozisyonuna. bir sonraki mastürbasyonumda yatarak yapmayarak farklı pozisyonlar denemeye karar verdim. 16. 10. 2023 – bugün hedef sürem 5 dakikaydı. 2, 44 dakikada erekte oldum. git gel sürem 6 dakika 32 saniye sürdü. 6 kere dinlenme yaptım. toplamda 8, 23 dakika dinlendim. toplam sürem 17 dakika 39 saniye sürdü. !!! kucak pozisyonu yani en rahat olduğum pozisyonu yapmayınca gerçekten çok çabuk geliyordu boşalma hissi ve aşırı zevk aldım. o yüzden dinlenme süresi ve sayım daha fazla oldu. bundan sonrasında kendimi olabildiğince dayanmaya, serdar bey’in bahsettiği kritik noktalara uymaya odaklanma kararı aldım. kucak pozisyonu zaten rahat olduğum pozisyon olduğu için ara ara yapacağım. gelişmeleri 1 ay sonra güncelleyeceğim.

  74. dostlar merhaba, yıllar önce yaşadığım bir sorunun çözümünü araştırırken başladığım bu macerada benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayanlar varsa bari faydam dokunsunz diye yazdığım bu yazıdan bir çok kişinin faydalandığını görünce, inanın sizden daha çok mutlu oluyorum. sanki bir insana iyilik yapmış gibi hissediyorum. yaşadıklarını anlatarak katkıda bulunan arkadaşlarda çok tşk ediyorum, çünkü onlarda bu vesile ile karanlıkta yolunu kaybetmiş diğer genç arkadaşları yanlız bırkamıyor onlara aydınlığa giden yolda ışık oluyorlar. iyiki böyle bir şey yazmışım böyle bir şey başlatmışım, sizlerinde desteğine çok tşk ediyorum. dostlar iyiki varsınız.

    • selam. kardeşim sertleşme için doktorun sana yazdığı ilacın ismi ne idi?aynı sorun bende de var ve zararlı yan etkisi varmı?25 yaşım var.

    • kardeşim bu sorum sana olsun veya baskasina olsun cevaplarsaniz sevinirim diyelim performansimi 30 dkya çıkardım, ama boşalmayi 10 dk icinde yapmam lazım çünkü o kadar zamanımız var onuda kontrol edebiliyoruzmu ? yani istediğimiz zaman bosalabiliyoruzmu tskler…

    • @omergedik_67 kardeşim zaten olayda bu, kontrolü kazanmak. bir kere bu denetimi öğrendinizmi kontrol sizde ise boşalmayı zamanlayabiliyorsunuz. diyelim partnerimle bol vaktim var rahat rahat 1 saat seks yaparım. diyelim ki çok vaktimiz yok hemen arada derede kapı arkasında biri gelene kadar kısacık bir kaçamak yapacağız, o zamanda 3-5 dk ya hemen istediğim anda bitirebiliyorum. alışınca kontrol sende oluyor.

    • valla hic yaşamadım ya böyle birşeyi insan inanamiyor süper birsey ve bu teknikle buna ulaşacağım içinde çok mutluyum peki bu sorum herkese olacak hic bu tekniği uygulayipta başarısız olan oldumu?

    • tşk ederim sana bisey soracaktım.. senin sıkıntın bitti mi şuan, durum nasıl acaba ?

  75. ben de de erken boşalma problemi var uzun süreli aralıklarla partnerimle cinsel ilişki yaşıyorum uzun aralıklarla olduğumdan sanıyordum lakin kendimi tutamadım farkına geldim çünkü çok kısa sürelerde boşalıyorum bu süre bazen 30 saniye bazen iki dakka sürüyordu partnerim canımı sıkmıyor yardımcı olmaya çalışıyor fakat ben de içime kapanmaya başladım bu durum iyice canımı sıkar oldu ilaç vs kullanmak istemediğimden bunu kullanacağım sonuçları buraya yazacağım inşallah bu illet hastalıktan kurtulum

  76. dostlar merhaba, ben de erken boşalmadan müzdaribim maalesef. 5, 5 yıldır evliyim ve bu problem devam ediyor hala. eşim bu durumdan çok rahatsız ve artık birlikteliği angarya olarak görmeye başladı. aslında ilk boşalmadan sonra ikincide tatmin oluyor ama tabiki ilk sertlik yok ikincisinde. şimdi yeni yapay vajina aldım. ilk kullanışta 15-20 sn de boşaldım. yukarıda yazılanlara göre bunu düzenli kullanmak gerekiyor denmiş. gerçekten de fayda gördünüz değil mi? yukarıda çok sayıda teknik verilmiş ancak sanırım ilk defa yaptığım için gerçek ilişkiden bile hızlıca boşaldım. bu nedenle 2-3 ay gibi kullananlara tekrar sormak istiyorum. hafta hafta nasıl yol izlemeliyim. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

  77. herhangi bir suni vajinayla önerilen ürün arasında ne gibi bir fark var ?

    • ben araştırdım bunu, suni vajinalar kalitesiz birde aşırı sürtünme olduğu için fazla zevk veriyor boşalıyorsun, yani düz suni vajinalar erken boşalma antrenmanı için uygun olmuyor. bundan önce suni vajina aldım bu boşalma mastürbatörü gibi olmuyor. daha önce kadınla ilişkiye girmiş biri olarak bu boşalam mastürbatörü vajinaya benzer haz veriyor, diğer suni vajinalar hiç işe yaramıyor çabuk boşaltıyor en azından bana aba öyle geldi. baştan bu boşlama mastürbatörünü alsaydım daha iyidi, boşuna suni vajinaya para verdim hemde çok çabuk parçalandı.

    • cevap için teşekkürler @nicknamesiz bende de suni vajina vardı neredeyse birkaç git gel yapınca boşalıyordum. siz ne zamandır bu ürünle antrenman yapıyorsunuz ve sonuç nedir

  78. hala uygulayan var mı ? varsa nelere dikkat etmeyelim nasıl bir yol izlenmeli

  79. merhaba bende satın almak istiyorum. memnun kalanlar var çok. hem eft havale yapınca indirimde oluyormuş. fiyat ve ürün gayet güzel gibi geldi bence. siz yanına kaydırıcı aldınız mı ? ürünle geliyor mu ?

Cevap yazın